Alcofind AF-23 alcoholtester blaastest particulier persoonlijk

Alcofind AF-23 alcoholtester – budgetvriendelijk en gemakkelijk testen!

Waarom de Alcofind AF-23?

Ook in persoonlijke situaties is veiligheid een prioriteit, en de Alcofind AF-23 draagt bij aan een verantwoord en zorgeloze omgeving. Deze alcoholtester is geschikt voor persoonlijk gebruik en beschikt over vele functies waar normaal alleen professionele alcoholtesters over beschikken. Om deze redenen is deze alcoholtester dan ook perfect voor jouw persoonlijke situatie:

Om deze redenen is deze alcoholtester dan ook perfect voor jouw situatie:

  • Gebruiksvriendelijk: De Alcofind AF-23 is enorm gebruiksvriendelijk, deze compacte alcoholtester is eenvoudig met 1 hand te gebruiken en laat na meting snel op het display het resultaat van de test zien.
  • Professionele functies: zoals een professionele brandstofcelsensor, een 3-cijferig LCD-scherm, een batterij-indicatie, een waarschuwing bij het nemen van een verkeerd ademmonster en de weergave van het aantal tests en automatisch uitschakelen
  • Snelle meting: Deze alcoholtester meet voor zijn prijsklasse erg snel. Met een responstijd van 15 seconden en een blaastijd van 4 seconden heb jij gemakkelijk inzichtelijk of de test persoon alcohol heeft gedronken.
  • Kalibratie advies: Om ervoor te zorgen dat de metingen consistent en betrouwbaar blijven, raden we aan de alcoholtester te laten kalibreren. Voor meer informatie over kalibratie, bekijk onze informatiepagina of neem contact met onze binnendienst!

    Met de Alcofind AF-23 in de buurt kun je ervan op aan dat je een veilige omgeving garandeert voor iedereen op het gebied van alcohol. Deze alcoholtester is ideaal voor persoonlijk gebruik.

    Meer weten over alcoholtesters? Twijfel niet en neem nu contact op!
Mondstuk alcoholtester.

Gebruik de juiste accessoires

Let er bij het gebruik van alcoholtesters altijd op dat je de juiste accessoires gebruikt. Houd er rekening mee dat je voldoende mondstukken besteld.

Met alle accessoires is het erg belangrijk om voldoende kennis te hebben over desbetreffende alcoholtester.

Voor meer informatie over mogelijke bijproducten

Scroll naar boven