ALcofind AF-33C Alcoholtester persoonlijk particulier

Alcofind AF-33C alcoholtester – voor gemakkelijk testen op alcoholgebruik!

Waarom de Alcofind AF-33C?

De Alcofind AF-33C alcoholtester is de perfecte blaastest voor persoonlijk maar accuraat gebruik. Deze blaastest is erg gemakkelijk te gebruiken en in de zetten bij kleine bedrijven en particuliere situaties.

Dit apparaat test snel en met een nauwkeurigheid van 90%! Daarnaast geeft het apparaat zelf aan wanneer deze gekalibreerd dient te worden.

Om deze redenen is deze alcoholtester dan ook perfect voor jouw situatie:

  • Resultaten in het geheugen: De Alcofind AF-33C heeft een geheugen van 10 testresultaten, dit betekent dat je de laatste 10 testresultaten te allen tijde terug kan vinden op het apparaat.

  • Compact en gebruiksvriendelijk: Het apparaat is gemakkelijk in één hand te gebruiken en test op een eenvoudige wijze. Dit product wordt meegeleverd met instructievideo en gebruiksaanwijzing in Nederlands, Frans en Engels.

  • Inclusief accessoires: Dit product wordt geleverd inclusief 6 mondstukken, een etui én batterijen. Je hoeft dus niks meer te kopen en kunt het apparaat direct gebruiken!

  • Kalibratie advies: Bij deze particuliere alcoholtester hoef je zelf niet op de kalibratiedatum te letten, wanneer dit nodig is, geeft de Alcofind AF-33C dit zelf aan op het display. Voor meer informatie over kalibratie, bekijk onze informatiepagina of neem contact met onze binnendienst!

    Met de Alcofind AF-33C in de buurt kun je ervan op aan dat je een veilige omgeving, zonder alcohol creëert in iedere situatie. Deze alcoholtester is ideaal voor particulier gebruik en het testen van individuele personen op alcoholgebruik.

    Meer weten over alcoholtesters? Twijfel niet en neem nu contact op!
Mondstuk alcoholtester.

Gebruik de juiste accessoires

Let er bij het gebruik van alcoholtesters altijd op dat je de juiste accessoires gebruikt. Houd er rekening mee dat je voldoende mondstukken besteld.

Met alle accessoires is het erg belangrijk om voldoende kennis te hebben over desbetreffende alcoholtester.

Voor meer informatie over mogelijke bijproducten

Scroll naar boven