Alcofind AF-35C alcoholtester blaastest particulier persoonlijk

Alcofind AF-35C alcoholtester – voor nauwkeurig testen in verschillende toepassingen!

Waarom de Alcofind AF-35C?

Deze alcoholtester is uitgerust met een geavanceerde brandstofcelsensor, dit maakt de Alcofind AF-35C geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder industriële toepassingen. Met deze alcoholtester neem je accurate testen af en wordt geleverd met een functie voor kalibratie herinnering. Die helpt om op tijd te kalibreren door gebruikers te laten weten hoeveel dagen er nog over zijn tot de volgende kalibratie.

Om deze redenen is deze alcoholtester dan ook perfect voor jouw situatie:

  • Resultaten in het geheugen: De Alcofind AF-35C heeft een geheugen van 10 testresultaten, dit betekent dat de laatste 10 testresultaten te allen tijde teruggevonden kunnen worden op het apparaat.

  • Compact en gebruiksvriendelijk: Het apparaat is gemakkelijk in één hand te gebruiken en test op een eenvoudige wijze. Daarnaast wordt dit product meegeleverd met een instructievideo en gebruiksaanwijzing in Nederlands, Frans en Engels.

  • geschikt in verschillende toepassingen: Deze alcoholtester is geschikt voor meerdere toepassingen, waaronder industriële toepassingen. Zo is het mogelijk om werknemers te testen op alcoholgebruik.

  • Kalibratie advies: Bij deze particuliere alcoholtester hoef je zelf niet op de kalibratiedatum te letten, wanneer dit nodig is, geeft de Alcofind AF-35C dit zelf aan op het display. Voor meer informatie over kalibratie, bekijk onze informatiepagina of neem contact met onze binnendienst!

    Met de Alcofind AF-35C in de buurt kun je ervan op aan dat u een veilige omgeving, zonder alcohol creëert in vele situaties. Deze alcoholtester is ideaal voor industrieel gebruik en het testen van individuele personen op alcoholgebruik.

    Meer weten over alcoholtesters? Twijfel niet en neem nu contact op!
Mondstuk alcoholtester.

Gebruik de juiste accessoires

Let er bij het gebruik van alcoholtesters altijd op dat je de juiste accessoires gebruikt. Houd er rekening mee dat je voldoende mondstukken besteld.

Met alle accessoires is het erg belangrijk om voldoende kennis te hebben over desbetreffende alcoholtester.

Voor meer informatie over mogelijke bijproducten

Scroll naar boven