Alcotrue E alcoholtester semi professioneel

Alcotrue E alcoholtester – Voor verantwoordelijke schoolfeesten en evenementen!

Waarom de Alcotrue E?

Bij evenementen en schoolfeesten is veiligheid een prioriteit, en de Alcotrue E draagt bij aan een verantwoord en zorgeloos feest. Om deze redenen is deze alcoholtester dan ook perfect voor al jouw feesten en evenementen:

  • Brandstofceltechnologie: De Alcotrue E beschikt over een brandstofcel die garant staat voor een consistente en nauwkeurige metingen. Dit is van groot belang om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en verantwoord kan deelnemen aan het evenement of feest.

  • Mondstukken: Naast deze alcoholtester bieden wij bijpassende mondstukken van Alcotrue aan, wat het gebruiken in groepen en testen van verschillende bezoekers gemakkelijk en hygiĆ«nisch maakt.

  • Breed meetbereik tot 2,5 promille: Met een meetbereik tot 2,5 promille geeft de Alcotrue E duidelijk inzicht in het alcoholpromillage van de persoon die jij test en helpt zo om verantwoorde keuzes te maken.

  • Batterij en LCD-scherm: Deze alcoholtester werkt op batterijen en heeft een duidelijk LCD-scherm dat snel en gemakkelijk de meetresultaten weergeeft.

  • Kalibratie advies: Om ervoor te zorgen dat de metingen consistent en betrouwbaar blijven, raden we aan de alcoholtester elke zes maanden te laten kalibreren. Voor meer informatie over kalibratie, bekijk onze informatiepagina of neem contact met onze binnendienst!

    Met de Alcotrue E in de buurt kun je ervan op aan dat het feest veilig en gezellig blijft voor iedereen. Deze alcoholtester is ideaal voor scholen en organisatoren van evenementen die van elke gelegenheid een verantwoorde en onvergetelijke ervaring willen maken.

    Meer weten over alcoholtesters? Twijfel niet en neem nu contact op!
Mondstuk alcoholtester.

Gebruik de juiste accessoires

Let er bij het gebruik van alcoholtesters altijd op dat je de juiste accessoires gebruikt. Zo zijn er verschillende soorten mondstukken per merk alcoholtester. En wil je de uitslag van een test direct uitprinten? Ook dit is mogelijk, met de juiste printer van het merk.

Met alle accessoires is het erg belangrijk om voldoende kennis te hebben over desbetreffende alcoholtester.

Voor meer informatie over mogelijke bijproducten

Scroll naar boven