• Lorem ipsum

Corona/COVID-19 sneltest

3 type COVID-19 testen op de markt

Op het gebied van Coronatesten zijn er doorgaans 3 types op de markt. Dit is de Antigeen test, de Antistoffen test, en de PCR test. Zowel de PCR test als de Antigeen test zijn testen via de neus. De Antistoffentest is een bloedtest. 

Bij ons kunt u 2 verschillende Corona testen kopen. De eerste is de veelbesproken Corona sneltest, type Antigeen, welke werkt via de neus. Het tweede type test is de bloedtest die zowel de IgG als IgM waarde meet. Beide testen hebben een heel andere toepassing. Daar kunt u hieronder meer over lezen.

 

Corona Antigeen sneltest

corona sneltest antigeen via neus
overheid goedgekeurde coronatest

Onze Corona Antigeen sneltest is de meest besproken test van dit moment. Met de sneltest kan een persoon binnen 15 minuten worden getest op COVID-19. De uitslag wordt direct duidelijk zichtbaar op de Coronatest. Voor bedrijven en instellingen is dit de beste Corona test vanwege zijn snelheid, nauwkeurigheid, eenvoudigheid, en prijs!

Onze testkits werken heel eenvoudig, zonder ingewikkelde procedure of externe benodigdheden. De COVID-19 test uitvoeren, inclusief setup, kost minder dan 1 minuut. Zo kunnen veel personen in korte tijd getest worden, bij u op locatie. 

In tegenstelling tot de PCR test is onze sneltest goedkoper, sneller, en kostenbesparend. De PCR test kost snel 24 tot 48 uur voordat de resultaten bekend zijn. Bovendien kan de PCR test niet bij uw bedrijf of instelling in zijn geheel plaatsvinden, omdat het lab de uitkomst moet onderzoeken. Terwijl u op de testresultaten van de PCR test wacht, had uw werknemer gewoon veilig aan het werk kunnen zijn. Met onze COVID-19 sneltest weet u binnen 15 minuten of uw personeelslid positief of negatief getest wordt, en dus wel of geen Corona heeft. 

Corona Antigeen neus sneltest bestellen

 

Corona Zelftest (sneltest)

De Corona Zelftest is ook een antigeentest welke viruseiwitten van SARS-CoV-2 detecteert. Deze test is in tegenstelling tot de andere testen die wij verkopen wel voor de particuliere markt geschikt. Je kunt hem dus als particulier bij ons kopen via de webshop.

Corona Zelftest bestellen

 

Corona Antistoffen sneltest (IgG/IgM)

corona sneltest op antistoffen igg igm bloed

Onze Corona Antistoffen sneltest is een bloedtest welke kijkt naar de IgG en IgM waardes in het bloed. De bloedtest kan vaststellen of de geteste persoon antistoffen heeft aangemaakt tegen Corona. Wie COVID-19 heeft gehad, is immuun voor het virus, en heeft antistoffen opgebouwd in het lichaam. Daarnaast vormt een persoon met antistoffen geen risico meer voor besmetting. Zo weet u meteen of u zich nog zorgen moet maken of niet. Onze sneltest meet zowel de IgG als IgM waardoor het een 2-in-1 test is. De test kan na 14 dagen worden ingezet. De IgG/IgM COVID-19 test werkt snel en simpel. Ook deze test is zeker handig om mee te bestellen.

Corona Antistoffen sneltest bestellenCOVID-19 testen bestellen

Bij ons kunt u diverse COVID-19 testen bestellen. Zowel de Zelftest, Antistoffen test, en Antigeen test  hebben wij in zeer grote hoeveelheden op voorraad, en kunnen ook direct zeer grote hoeveelheden leveren. Normaal is de levertijd slechts 1 dag.

Geen producten gevonden...