Alcotrue E alcoholtester semi professioneel

Alcotrue C alcoholtester – Voor een snelle en nauwkeurige meting van alcohol!

Waarom de Alcotrue C?

Bij evenementen en schoolfeesten is veiligheid een prioriteit, en de Alcotrue C draagt bij aan een verantwoord en zorgeloos feest. Om deze redenen is deze alcoholtester dan ook perfect voor al jouw feesten en evenementen:

  • Gebruiksvriendelijk: De Alcotrue C is enorm gebruiksvriendelijk, deze compacte alcoholtester is eenvoudig met 1 hand te gebruiken en laat na meting snel op het kleurendisplay het resultaat van de test zien. Door de elektrochemische brandstofcel wordt de diepe long lucht geanalyseerd, dit staat garant voor een consistente en nauwkeurige metingen.

  • Mondstukken met terugslagklep: De mondstukjes zijn snel en makkelijk te bevestigen op de alcoholtester. De terugslagklep zorgt er niet alleen voor dat er niet kan worden gezogen aan het apparaat, waardoor een alcoholtester blokkeert. Hiermee wordt ook de contaminatie van bacteriĆ«n en ziektes voorkomen.

  • Breed meetbereik tot 2,5 promille: Met een meetbereik tot 2,5 promille geeft de Alcotrue C bovendien een duidelijk inzicht in het alcoholpromillage van de persoon die je test en helpt zo om verantwoorde keuzes te maken.

  • Batterij en kleurenscherm: Deze alcoholtester werkt op batterijen en heeft ook een duidelijk kleurenscherm dat hier snel en gemakkelijk de meetresultaten weergeeft.

  • Kalibratie advies: Om ervoor te zorgen dat de metingen consistent en betrouwbaar blijven, aan de alcoholtester ieder jaar te laten kalibreren. Voor meer informatie over kalibratie, bekijk onze informatiepagina of neem contact met onze binnendienst!

    Met de Alcotrue C in de buurt kun je er altijd op aan dat je een veilige omgeving garandeert voor iedereen op het gebied van alcohol. Deze alcoholtester is ideaal voor scholen, evenementen, bedrijven en andere professionele situaties.

    Meer weten over alcoholtesters? Twijfel niet en neem nu contact op!
Mondstuk alcoholtester.

Gebruik de juiste accessoires

Let er bij het gebruik van alcoholtesters altijd op dat je de juiste accessoires gebruikt. Zo zijn er verschillende soorten mondstukken per merk alcoholtester. En wil je de uitslag van een test direct uitprinten? Ook dit is mogelijk, met de juiste printer van het merk.

Met alle accessoires is het erg belangrijk om voldoende kennis te hebben over desbetreffende alcoholtester.

Voor meer informatie over mogelijke bijproducten

Scroll naar boven