Onze missie

Alcohol-tester.nl is ontstaan vanuit de vraag naar het beschikbaar stellen van informatie over alcoholtesters. Het is onze missie om voor iedereen, particulier of professional. Duidelijk te krijgen welke alcoholtester zij het best kunnen gebruiken, hoe dit moet en waar dit goed voor is.

Zo is ons doel om in heel Nederland overlast door overmatig alcoholgebruik terug te dringen en een veilige omgeving te creƫren!

Hoe gaan wij dit realiseren?

Dit doen wij door professioneel advies te geven vanuit onze expertise. Wij delen zo veel mogelijk informatie over alcoholtesters en het gebruik hiervan, bieden zelf alcoholtesters aan en geven ook advies welke alcoholtester het best bij jouw individuele situatie past.

Team Alcohol-tester.nl

Dennis de Krom, Alcoholtester expert.

Dennis de Krom

Product management & marketing

Alcoholtester expert Gioia Brugman

Gioia Brugman

Alcoholtester expert

Bas Ruck, expert alcoholtester technische dienst

Bas Ruck

Technische dienst

Alcohol-tester.nl is onderdeel van Vandeputte Medical

Alcohol-tester.nl door Vandeputte Medical

Alcohol-tester.nl is onderdeel van de medische groothandel Vandeputte Medical B.V., van origine gespecialiseerd in eerstehulpverlening. Al meer dan 40 jaar ondersteunt dit bedrijf hulpverleners die levens redden. Dit doen zij met uitstekende medische producten, maar vooral door de toegevoegde waarde en kennis van onze medewerkers.

Deze waarden streven wij ook na bij Alcohol-tester.nl, door zo veel en gemakkelijk mogelijk informatie beschikbaar te stellen voor iedereen die dit nodig heeft. Voor iedere vraag kun je gemakkelijk contact opnemen met een van onze collega’s; zij helpen je graag verder!

Scroll naar boven