Alcotrue M alcoholtester, professioneel medisch

Alcotrue M alcoholtester – De alcoholtester voor medisch gebruik!

Waarom de Alcotrue M?

De Alcotrue M alcoholtester is de beste blaastest in het professionele segment en speciaal gecertificeerd voor medisch gebruik. Met deze tester garandeer je betrouwbaarheid en veiligheid op het gebied van alcohol.

In deze alcoholtester zit een professionele brandstofcel en speciale ‘high precision intelligent microprocessor’ voor het verkrijgen van het meest betrouwbare meetresultaat. Dit apparaat meet met dezelfde precisie als die van de Nederlandse Politie.

  • Mondstukken met terugslagklep: De mondstukjes zijn snel en makkelijk te bevestigen op de alcoholtester. De terugslagklep zorgt ervoor dat er niet kan worden gezogen aan het apparaat. Waardoor een alcoholtester blokkeert. Hiermee wordt contaminatie van bacteriën en ziektes voorkomen.

  • Zelfde nauwkeurigheid als de Politie: Deze alcoholtester meet met dezelfde nauwkeurigheid als de Nederlandse Politie (>97%). Dit garandeert altijd een betrouwbare meting en sluit iedere vorm van discussie of twijfel uit.

  • Snel en veel testen: Deze alcoholtester test enorm snel, met een blaastijd van minder dan 10 seconden geeft de tester binnen 6 seconden na blazen de uitslag op een kleurendisplay. Door de snelheid van dit blaasapparaat is het uitermate geschikt voor het snel testen van grote groepen.

  • Kalibratie advies: Om ervoor te zorgen dat de metingen consistent en betrouwbaar blijven, raden we aan de alcoholtester elke zes maanden te laten kalibreren. Voor meer informatie over kalibratie, bekijk onze informatiepagina of neem contact met onze binnendienst!

    Met de Alcotrue M in de buurt kun je ervan op aan dat je een veilige omgeving, zonder alcohol creëert in iedere situatie. Deze alcoholtester is ideaal voor professioneel medisch gebruik en het testen van personen of drankjes op alcoholpromillage.

    Meer weten over alcoholtesters? Twijfel niet en neem nu contact op!
Mondstuk alcoholtester.

Gebruik de juiste accessoires

Let er bij het gebruik van alcoholtesters altijd op dat je de juiste accessoires gebruikt. Zo zijn er verschillende soorten mondstukken per merk alcoholtester. En wil je de uitslag van een test direct uitprinten? Ook dit is mogelijk, met de juiste printer van het merk.

Met alle accessoires is het erg belangrijk om voldoende kennis te hebben over desbetreffende alcoholtester.

Voor meer informatie over mogelijke bijproducten

Scroll naar boven