Alcotrue P, professionele alcoholtester

Alcotrue P – de alcoholtester voor professioneel gebruik!

Waarom de Alcotrue P?

De Alcotrue P alcoholtester is de perfecte blaastest voor professioneel gebruik in omgevingen waar betrouwbaarheid, veiligheid en snel testen hand in hand gaan. Dit apparaat meet met dezelfde precisie als die van de Nederlandse Politie. Met deze variant in onze Alcotrue-serie kan je zowel actief als passief blaastesten afnemen.

  • Gegevens meten: De alcotrue P kunt u aansluiten op de computer of laptop om zo gegevens bij te houden. Optioneel is het mogelijk om de printer aan te sluiten op de Alcotrue P en de meetresultaten direct na meting uit te printen op thermisch papier.

  • Zelfde nauwkeurigheid als de Politie: Deze alcoholtester meet met dezelfde nauwkeurigheid als de Nederlandse Politie (>97%). Dit garandeert altijd een betrouwbare meting en sluit iedere vorm van discussie of twijfel uit.

  • Snel en veel testen: Deze alcoholtester test enorm snel, met een blaastijd van minder dan 10 seconden geeft de tester binnen 6 seconden na blazen de uitslag op een kleurendisplay. Door de snelheid van dit blaasapparaat is het uitermate geschikt voor het snel testen van grote groepen.

  • Kalibratie advies: Om ervoor te zorgen dat de metingen consistent en betrouwbaar blijven, raden we aan de alcoholtester elke zes maanden te laten kalibreren. Voor meer informatie over kalibratie, bekijk onze informatiepagina of neem contact met onze binnendienst!

    Met de Alcotrue P in de buurt kun je ervan op aan dat je een veilige omgeving, zonder alcohol creƫert in iedere situatie. Deze alcoholtester is ideaal voor professioneel gebruik en het testen van grote groepen op alcoholpromillage.

    Meer weten over alcoholtesters? Twijfel niet en neem nu contact op!
Mondstuk alcoholtester.

Gebruik de juiste accessoires

Let er bij het gebruik van alcoholtesters altijd op dat je de juiste accessoires gebruikt. Zo zijn er verschillende soorten mondstukken per merk alcoholtester. En wil je de uitslag van een test direct uitprinten? Ook dit is mogelijk, met de juiste printer van het merk.

Met alle accessoires is het erg belangrijk om voldoende kennis te hebben over desbetreffende alcoholtester.

Voor meer informatie over mogelijke bijproducten

Scroll naar boven