• Lorem ipsum

AlcoTrue®

Alcoholtesters uit de AlcoTrue® series zijn alcoholtesters welke beschikken over een brandstofcel. Een brandstofcel is altijd nauwkeuriger dan een semi-conducter. De techniek van een brandstofcel is zodanig anders dat deze alleen alcoholmoleculen kan meten. 

AlcoTrue® staat voor Duitse degelijkheid en dit ervaren wij ook bij onze klanten. De levensduur van deze alcoholtester is aanzienlijk hoger dan alcoholtesters die uit Aziatische landen zijn gefabriceerd. Bent u op zoek naar een alcoholtester met een lange levensduur en stabiele metingen, dan adviseren wij u graag een alcohol tester uit deze serie te kiezen.

De mondstukken voor de AlcoTrue® alcoholtesters zijn allemaal per stuk verpakt en beschikken over een terugslagklep. Dit houdt in dat wanneer er een test wordt afgenomen dat de testpersoon niet de mogelijkheid heeft, te gaan zuigen aan het apparaat. Hiermee wordt dan ook voorkomen dat er bacteriën van de voorganger worden opgezogen.

AlcoTrue®
Artikelcode 4040112012
€780,45
AlcoTrue P is een alcoholtester welke geschikt voor professioneel gebruik. Met deze alcoholtester bent u zeker van een juist en nauwkeurig resultaat. Deze alcohol tester is dan ook zeer geschikt voor werkgevers, klinieken, justitiële inrichtingen. Lees meer
AlcoTrue®
AlcoTrue® P
AlcoTrue P is een alcoholtester welke geschikt voor professioneel gebruik. Met deze alcoholtester bent u zeker van een juist en nauwkeurig resultaat. Deze alcohol tester is dan ook zeer geschikt voor werkgevers, klinieken, justitiële inrichtingen.
€780,45
AlcoTrue®
Artikelcode 777-25
€199,00
De AlcoTrue E is een degelijke alcoholtester van Duitse makelij. Deze alcoholtester is niet gevoelig voor etenswaren in de mond die als alcoholwaarde gezien kunnen worden. Veel andere goedkopere testers zijn dat wel. Lees meer
AlcoTrue®
AlcoTrue® E
De AlcoTrue E is een degelijke alcoholtester van Duitse makelij. Deze alcoholtester is niet gevoelig voor etenswaren in de mond die als alcoholwaarde gezien kunnen worden. Veel andere goedkopere testers zijn dat wel.
€199,00
€749,95
AlcoTrue®
Artikelcode 4040121001
€13,75
Mondstukken voor de AlcoTrue alcoholtesters. Lees meer
AlcoTrue®
Mondstukken AlcoTrue 25 stuks
Mondstukken voor de AlcoTrue alcoholtesters.
€13,75