Feestende jongeren die een alcoholvrij schoolfeest beleven.

1. Test preventief op alcohol

Het inzetten van alcohol testen bij scholen heeft een preventieve werking op het alcoholgebruik van de leerlingen. Omdat duidelijk is dat zij getest worden op alcohol, drinken minder leerlingen voorafgaand aan het feest. Omdat zij weten dat zij geen toegang meer krijgen na het drinken van alcohol.

2. Neem niet alleen actieve, maar ook passieve testen af

Professionele alcoholtesters kunnen actieve, maar ook passieve testen afnemen. Dit houdt in dat je een blaastest kunt afnemen, maar ook drankjes kunt testen op de aanwezigheid van alcohol. Houdt de alcoholtester eenvoudig boven een drankje en deze scant of er alcohol in de vloeistof aanwezig is.

Scan alcoholtest, test of er alcohol in drank zit.
Veilig evenement feest beveiliging.

3. Voorkom discussies

Veel evenementen en scholen ondervinden hetzelfde probleem, beschonken leerlingen die in discussie gaan wanneer zij worden aangesproken op alcoholgebruik. Met de inzet van alcoholtesters voorkom je dit probleem. Bij iedere mogelijke discussie test je de betreffende persoon op alcohol en bewijs of ontkracht je gemakkelijk het alcoholgebruik.

4. Gebruik de juiste alcoholtester

Veel bedrijven hebben weinig of geen kennis over het aanbod in alcoholtesters en de verschillen hiertussen. Zo is het lastig te oordelen welke tester het beste bij de individuele situatie van een bedrijf of instelling past.

Om deze reden, hebben wij een korte vragenlijst ontwikkeld. Op basis van jouw antwoorden geven wij een passend en persoonlijk advies. Zo weet jij direct welke alcoholtester het beste bij jouw situatie past!

Ontdek direct welke alcoholtester bij jou past

De verschillende alcoholtesters beschikbaar.

5. Gebruik de juiste accessoires

Let er bij het gebruik van alcoholtesters altijd op dat je de juiste accessoires gebruikt. Zo zijn er verschillende soorten mondstukken per merk alcoholtester. En wil je de uitslag van een test direct uitprinten? Ook dit is mogelijk, met de juiste printer van het merk.

Met alle accessoires is het erg belangrijk om voldoende kennis te hebben over desbetreffende alcoholtester. Voor meer informatie over mogelijke bijproducten, neem gerust contact op met onze alcoholtester expert Gioia.

Mondstuk alcoholtester.

Scroll naar boven