Medische omgeving.

1. Test preventief op alcohol.

De eerste van onze tips over het gebruik van alcoholtesters in de medische sector en verslavingszorg. Is om alcohol testen in te zetten bij verschillende instellingen en situaties. Dit heeft een preventieve werking op het alcoholgebruik van patiënten.

Omdat duidelijk is dat zij getest worden op alcohol, drinken minder patiënten voorafgaand aan een behandeling of opname. Omdat zij weten niet dat zij niet geholpen worden na het drinken van alcohol.

2. Neem niet alleen actieve, maar ook passieve testen af.

Medische alcoholtesters kunnen actieve, maar ook passieve testen afnemen. Dit houdt in dat je een actieve blaastest kunt afnemen, maar ook drinken op de aanwezigheid van alcohol kunt testen. Dit is een passieve meting, houdt de alcoholtester eenvoudig boven het drinken van een patiënt en deze scant of er alcohol in de vloeistof aanwezig is.

Passieve alcoholtest veilig alcoholvrij alcohol in drank
Afwijzen alcohol, alcoholtest blaastest.

3. Voorkom discussies

Veel medische instellingen ondervinden hetzelfde probleem, beschonken patiënten die in discussie gaan wanneer zij worden aangesproken op het alcoholgebruik. Met de inzet van alcoholtesters voorkom je dit probleem. Bij iedere mogelijke discussie test je de betreffende persoon op alcohol en bewijs óf ontkracht je gemakkelijk het alcoholgebruik.

4. Gebruik de juiste alcoholtester

Veel bedrijven en instellingen hebben weinig of geen kennis over het aanbod in alcoholtesters en de verschillen hiertussen. Het is lastig voor deze bedrijven te oordelen welke tester bij hun individuele situatie past.

Om deze reden, hebben wij een korte vragenlijst ontwikkeld. Op basis van jouw antwoorden geven wij een passend en persoonlijk advies en weet jij direct welke alcoholtester het beste bij jouw situatie past!

De verschillende alcoholtesters beschikbaar.

Welke alcoholtester is geschikt voor mijn situatie?

Mondstuk alcoholtester.

5. Gebruik de juiste accessoires

Let er bij het gebruik van alcoholtesters altijd goed op dat je de juiste accessoires gebruikt. Er zijn bijvoorbeeld verschillende soorten mondstukken per merk alcoholtester. In de meeste gevallen passen alleen mondstukken van het originele merk op een specifieke alcoholtester. Wil je de uitslag van een test direct uitprinten is dit ook mogelijk, met de juiste printer van het merk.

Met alle accessoires is het erg belangrijk om voldoende kennis te hebben over de desbetreffende alcoholtester. Voor meer informatie over mogelijke bijproducten, neem gerust contact op met onze alcoholtester expert Gioia.

Meer informatie of extra tips over alcoholtesters in de medische sector en verslavingszorg? Neem ook hiervoor contact op met Gioia!

Scroll naar boven