Dé particuliere alcoholtester voor jou

Er zijn vele verschillende alcoholtesters gericht op particulier gebruik. Vind hier het volledige assortiment aan particuliere alcoholtesters (ook wel persoonlijke alcoholtesters genoemd) en wat de verschillen zijn!

Wat is het verschil tussen particuliere en professionele alcoholtesters?

Het grootste verschil tussen particuliere en professionele alcoholtesters is dat de professionele er speciaal op gemaakt zijn om grote groepen en zeer nauwkeurig te meten op alcoholgebruik. Een groot deel van de particuliere alcoholtesters is enkel bedoeld om te testen of er alcohol in de adem van de testpersoon is. Deze meten dan ook minder nauwkeurig en snel.

Meer weten over blaastesten en alcoholtesten in de auto in Frankrijk? Lees snel verder.

ALcofind AF-33C Alcoholtester persoonlijk particulier

Alcofind AF-33C

Voor gemakkelijk testen op alcoholgebruik

De Alcofind AF-33C alcoholtester is de perfecte blaastest voor persoonlijk maar accuraat gebruik. Deze blaastest is erg gemakkelijk te gebruiken en in de zetten bij kleine bedrijven en particuliere situaties. Dit apparaat test snel en met een nauwkeurigheid van 90%! Daarnaast geeft het apparaat zelf aan wanneer deze gekalibreerd dient te worden.

Meer over de Alcofind AF-33C? Of direct bestellen?

Alcofind AF-35C alcoholtester blaastest particulier persoonlijk

Alcofind AF-35C

Voor nauwkeurig testen in verschillende toepassingen

Deze alcoholtester is uitgerust met een geavanceerde brandstofcelsensor, dit maakt de Alcofind AF-35C geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder industriële toepassingen.

Met deze alcoholtester neem je accurate testen af en wordt geleverd met een functie voor kalibratie herinnering. Die helpt om op tijd te kalibreren door gebruikers te laten weten hoeveel dagen er nog over zijn tot de volgende kalibratie.

Meer over de Alcofind AF-35C? Of direct bestellen?

Kalibratie en onderhoud aan de professionele alcoholtester aan het apparaat.

Hoe onderhoud ik een alcoholtester?

Belangrijk om mee te nemen bij het aanschaffen of huren van een alcoholtester, is dat deze, in de meeste gevallen, eens per half jaar kalibratie nodig heeft. Professionele alcoholtesters geven hier zelf een melding van op het display.

De kalibratie van een alcoholtester kun je zien als een onderhoudsbeurt, hier wordt het apparaat geijkt en opnieuw afgesteld. Dat geeft weer garantie voor een nauwkeurige meting en weergave van het promillage in de toekomst. Een tijdige kalibratie is noodzakelijk voor het behouden van certificering en keurmerken. Meer informatie over de kalibratie van alcoholtesters? Klik hier.

Heb je vragen over kalibratie of onderhoud van een alcoholtester voor onze technische dienst?

Blaastesten en alcoholtesten in Frankrijk

Sinds mei 2020 is het in Frankrijk niet meer verplicht om een alcoholtest of blaastest in de auto te hebben. Deze alcoholtesters verkopen wij daarom niet meer om deze reden. De voornaamste reden voor de verkoop van persoonlijke en particuliere alcoholtesters is dat mensen veiligheid willen garanderen voor zichzelf en hun omgeving omtrent alcoholgebruik. Je krijgt in Frankrijk dan ook geen boete meer voor het niet in de auto hebben van een alcoholtest of blaastest.

alcoholtest afnemen
Scroll naar boven