• Lorem ipsum

Professionele alcoholtesters

Professionele alcoholtesters zijn alcoholtesters uit het hoogste segment. Deze alcoholtesters kunt u vergelijken met de kwaliteit van de politie en beschikken over een brandstofcel. Vaak zijn deze alcoholtesters ook gecertificeerd voor professioneel gebruik of medische doeleinden.

Professionele alcoholtesters beschikken over een EN-15964 certificering. Hiermee wordt aangetoond dat het apparaat geschikt is om derden te testen. Professionele alcoholtesters zijn uitermate geschikt voor scholen, zorginstellingen, werkgevers en evenementenorganisaties. 

Alcoholtesters dienen met regelmaat gekalibreerd te worden. De regel voor professionele apparatuur is om dit eens in de 6 maanden te doen. Dit kunnen wij uiteraard voor u verzorgen. 

AlcoTrue®
Artikelcode 4040112012
€780,45
AlcoTrue P is een alcoholtester welke geschikt voor professioneel gebruik. Met deze alcoholtester bent u zeker van een juist en nauwkeurig resultaat. Deze alcohol tester is dan ook zeer geschikt voor werkgevers, klinieken, justitiële inrichtingen. Lees meer
AlcoTrue®
AlcoTrue® P
AlcoTrue P is een alcoholtester welke geschikt voor professioneel gebruik. Met deze alcoholtester bent u zeker van een juist en nauwkeurig resultaat. Deze alcohol tester is dan ook zeer geschikt voor werkgevers, klinieken, justitiële inrichtingen.
€780,45
AlcoTrue®
Artikelcode 4040121001
€13,75
Mondstukken voor de AlcoTrue alcoholtesters. Lees meer
AlcoTrue®
Mondstukken AlcoTrue 25 stuks
Mondstukken voor de AlcoTrue alcoholtesters.
€13,75