Alcotrue P, professionele alcoholtester

Alcotrue P

de alcoholtester voor professioneel gebruik

De Alcotrue P alcoholtester is de perfecte blaastest voor professioneel gebruik in omgevingen waar betrouwbaarheid, veiligheid en snel testen hand in hand gaan.

Dit apparaat meet met dezelfde precisie als die van de Nederlandse Politie. Met deze variant in onze Alcotrue-serie kan je zowel actief als passief blaastesten afnemen voor zeer grote groepen.

Meer over de Alcotrue P? Of direct bestellen?

Alcotrue M alcoholtester, professioneel medisch

Alcotrue M

De alcoholtester voor medisch gebruik

De Alcotrue M alcoholtester is de beste blaastest in het professionele segment en speciaal gecertificeerd voor medisch gebruik. Met deze tester garandeer je betrouwbaarheid en veiligheid op het gebied van alcohol in iedere zorginstelling.

In deze alcoholtester zit een professionele brandstofcel en speciale ‘high precision intelligent microprocessor’ voor het verkrijgen van het meest betrouwbare meetresultaat. Dit apparaat meet met dezelfde precisie als die van de Nederlandse Politie en beschikt over de nodige certificering.

Meer over de Alcotrue M? Of direct bestellen?

Alcotrue C alcoholtester, professioneel

Alcotrue C

Voor een snelle en nauwkeurige meting van alcohol

Bij evenementen en schoolfeesten is veiligheid een prioriteit, en de Alcotrue C draagt bij aan een verantwoord en zorgeloos feest. Deze alcohol test is zeer extreem gebruiksvriendelijk en beschikt over een terugslagklep waardoor deze niet geblokkeerd kan worden bij verkeerd gebruik.

Meer over de Alcotrue C? Of direct bestellen?

Ontdek welke professionele alcoholtester geschikt is voor jouw situatie?

Kalibratie en onderhoud aan de professionele alcoholtester aan het apparaat.

Hoe onderhoud ik een alcoholtester?

Belangrijk om mee te nemen bij het aanschaffen of huren van een alcoholtester, is dat deze, in de meeste gevallen, eens per half jaar kalibratie nodig heeft. Professionele alcoholtesters geven hier zelf een melding van op het display.

De kalibratie van een alcoholtester kun je zien als een onderhoudsbeurt, hier wordt het apparaat geijkt en opnieuw afgesteld. Dat geeft weer garantie voor een nauwkeurige meting en weergave van het promillage in de toekomst. Een tijdige kalibratie is noodzakelijk voor het behouden van certificering en keurmerken. Meer informatie over de kalibratie van alcoholtesters? Klik hier.

Heb je vragen over kalibratie of onderhoud van een alcoholtester voor onze technische dienst?

Scroll naar boven